Nyheter 2003

 

13.12.03
Jeg har lastet opp intervjuet som står i siste nummer av K3. Dette er en artikkel vi er meget fornøyde med.

09.12.03
HURRA!! Da er det klart for Unicorns første plate "BeHold & BeHeld"! Vi har lagt ut 3 nye sanger fra platen på media-sidene.
Platen koster 175 kroner inkludert moms. Med frakt og ekspedisjon kommer prisen på 199,50 kroner.
Vi har enda ikke fått noen distribusjon og dermed forhåndsbetaler dere platen for så å få den tilsendt i posten. Les mer om dette under Media/Utgivelser.
Vi håper dere vil "kose" dere med platen og at dere gir oss tilbakemelding i gjesteboken etterhvert.

15.10.03
Jeg har lastet opp noen flere linker og bilder. 2 nye gallerier og flere bilder fra Youngstorget.

10.10.03
Jeg vet at noen av dere helt sikkert kommer til å rynke på nesen når jeg sier dette, MEN: Plata vår, "BeHold & BeHeld", kommer garantert ut i løpet av november. HURRA!! Vi hadde uflaks med miksen, men plutselig kom vi i kontakt med Arne-Peter Rognan og som en reddende engel satte han oss i kontakt med Leif Johansen. Så nå har Leif nesten mikset ferdig platen og det blir kjempebra. Jeg er veldig førnøyd og gleder meg til jeg endelig får ut denne platen. Vi vurderer å få til en musikkvideo til "Christmas Song" før jul, det hadde jo passet utrolig bra. Men jeg kan jo ikke garantere at det går i orden. Men GLED EDER.. Til å lage coveret har vi fått hjelp av Øystein Gutu som er vanvittig dyktig og kreativ. Albumet blir noe helt for seg selv, det blir et stykke kunst..

22.07.03
Lenge siden sist. Og det betyr ikke at det ikke skjer noe, faktisk helt motsatt. Det skjer masse. Det kommer et par intervjuer snart, men først har vi den glede av å legge ut piloten (en slags trailer) til filmen om Tonje på net. Du finner den på media-sidene. Det er en ganske svær fil så det kan hende du bør laste den ned hvis du har treg internett tilkobling. Den trenger 10% buffer før den starter å spille av. Filmen er ikke helt ferdig, men jeg blir i alle fall fornøyd med den. Plate kommer sakte, men sikkert i mål. Vi må jobbe litt mer med miksen, men til høsten blir det plate... GOD sommer!

30.04.03
Har lastet opp intervjuet med Tonje fra Allers. Det var et meget godt intervju og vi er glade for å få legge det ut så andre kan få ta del i Tonjes historie. Av andre nyheter kan det nevnes at miksen til plata er ferdig om noen uker og at innspillingen av filmen om Tonje er godt i gang.

14.04.03
Intervjuet med Tonje fra Programmet Norgesglasset på Nrk P1 er lagt ut. Det er nok en litt stor fil, men dere som er interessert håper jeg vil høre det allikevel.

13.03.03
Nå har vi gjort oss ferdig med enda et hyggelig møte med Dronning Sonja. Det var to bra mini konserter og det var givende å spille for alle de andre deltagerne på kongressen til Støttesenter mot incest. Har lagt ut en ny Aftenposten artikkel hvor det står litt om Tonje..

10.02.03
Nå har vi lagt ut en ny gjestebok. Håper mange av dere vil signere den...

15.02.03
Se & Hør har laget en artikkel om Tonje og Unicorn som spilte for Dronningen på Støttesenter mot incest i Oslo. Sjekk forøvrig den massive reklamen (på den selvlagede t-skjorta) for Marillion, som de fleste vet er Tonje`s favoritt band.

10.02.03
Intervjuet med Gry Strømme i kaliber 05.02. har blitt lastet opp. Det er en mp3 fil, så det er enkelt å laste ned og lytte.

05.02.03
Nå kan dere lese artikkelen i Bergens Tidende om tildelingen av penger fra solofondet til filmen om Tonje regissert av Gry Strømme. Det har dessverre vært en misforståelse og Tonjes fulle navn ble ikke notert. Det er ikke gjort med vilje. Tonje står alltid frem med fullt navn, det er en av kriteriene for at artiklene blir trykket, så vi håper ingen ble altfor skuffet. Det ble i alle fall tatt igjen så det monnet på PeTre`s kaliber i dag. Gry Strømme gjorde en kjempejobb og Tonjes fulle navn ble nevnt minst to ganger.

04.02.03
Det skal lages en dokumentarfilm om incest og Tonjes liv i fohold til hennes bearbeiding etter farens overgrep, noe som selvfølgelig omfatter Unicorn. Denne filmen har nå fått støtte på 10 000,- hosLibresse jentefond og nå 100 000,- av Solofondet. Dette er veldig hyggelig og en skikkelig oppmuntring for Unicorn. Filmen lages av Genie production og regisseres av Gry Strømme.

22.01.03
Vi skal spille for Smi igjen i Mars. Denne konferansen bør du få med deg.

09.01.03
Har lagt til enda en artikkel fra julaften, var ganske lik, men lekte litt med bildet.

08.01.03
I dag har vi fått lov til å scanne og legge ut voldteksdebatten som ble utgitt av Det Nye i november i 2002. Tonje deltok i debatten med den etterhvert så omtalte Lensmannen fra Laksevåg. Dere som gikk glipp av det kan i alle fall lese det her.

07.01.03
Siste oppdrag var for Støttesenter mot incest i Oslo på lille julaften for Dronning Sonja. Vi fremførte Christmas song og Hope. Alt gikk meget vel og vi fikk god mediedekning. Har lagt ut to av artiklene på media-sidene; Artikkel i Budstikka og Artikkel hos NTB. Dessverre koster det penger å få legge ut bildet som hører til artikkelen hos ntb da det eies av scanpix. Men smi tok mange bilder og vi skal få lagt ut noen av disse her. Ntb sin artikkel med bilde ble brukt hos Aftenposten, Adresseavisa og Østlendingen. Meld gjerne ifra hvis dere har lest den andre steder.
På kvelden sendte NRK et langt innslag derfra hvor en del av Christmas Song kunne høres.
Dronningen fikk også overrakt et nydelig kunstverk laget av kunsteren Hanne Frey Husø på bestilling fra Unicorn.. Det var teksten til sangen på rispapir, skevet med japansk kalligrafi. Det er forøvrig den samme kunstneren som designer vårt plate cover. Dronningen ble glad og overrasket. Vi vil legge ut bilder av kunstverket her om ikke lenge.

Ellers: GODT NYTT ÅR alle sammen......