Oppdatering 2007

De siste årene har jeg brukt det meste av min tid på å jobbe med meg selv og lære meg å slappe av og og kommunisere med meg selv og andre på en bedre måte. Jeg er ikke "kurert" for min historie. Den vil alltid være med meg. Mine opplevelser vil alltid påvirke hvordan jeg tenker og reagerer til en viss grad og kanskje kommer jeg til å synes noen situasjoner i livet er vanskeligere enn andre. Det er uansett ikke målbart.
Livet har gitt meg mye, både på godt og vondt. Og en stund tenkte jeg at nå er det kanskje lurt å legge Unicorn bak meg og fundere på hva jeg skal bruke mitt liv på. Hva jeg vil trives med å gjøre. Men jo mer tid jeg har brukt på å komme meg videre, jo mer har Unicorn kommet til meg. Sår jeg har bestemt meg for å ta opp tråden og se hvor veien fører Unicorn videre.

Det viktigste nye med sidene er at dere nå kan både bestille og kjøpe plate på internett gjennom CD baby. Så sjekk det ut under Media > Utgivelser eller søk gjerne på oss på www.cdbaby.com

Jeg håper dere vil forsette å følge oss og se hva som skjer med meg, Unicorn og veien videre mot et samfunn fritt for seksuelle overgrep. Målet er et samfunn hvor barn kan vokse opp i frihet med sunne foreldre som tar ansvar og rydder opp i sin egen vanskelige barndom. Ingen andre kan gjøre det.

Mange av dere sliter med julen. Selv har jeg fått muligheten til å skape min egen jul etter at pappa døde og jeg koser meg veldig med julen i dag. Men jeg sender en tanke til dere som ikke vil, får eller kan dra til familien i julen. Og til dere som drar dit og lider i stillhet. Jeg tør både tro og håpe at dere en dag kan skape deres egen fredfylte jul. Og hør gjerne på Christmas song her: Urørt (X-mas song).

Ønsker dere alle en god jul og et godt nytt år!